Τίμησε τον Μιχάλη Κλάψη ο ΠΑΟΚ Κω

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε πριν 11 μέρες

Την ευκαιρία να τιμήσει έναν απ’ τους ανθρώπους που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη τίμησε ο ΠΑΟΚ Κω με αφορμή την αναμέτρηση του συλλόγου απέναντι στον Α.Ο Λειψών την περασμένη Τρίτη.

Ο Μιχάλης Κλάψης ήταν αυτός απ’ τους ανθρώπους που όχι μόνο σώθηκαν αλλά βοήθησε και αρκετά και άλλους πολίτες να μπορέσουν να μείνουν στην ζωή. Το δώρο της ομάδας του ΠΑΟΚ Κω παρέλαβε η μητέρα του Μιχάλη, 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Δημήτρης Πικιώνης.

Το χθεσινό πέρασμα της ομάδας από τους Λειψούς, είχε και την συγκινητική στιγμή της συμβολικής  βράβευσης από την ομάδα μας του αθλητή υπόδειγμα του ΑΟ ΛΕΙΨΙΩΤΩΝ Μιχάλη Κλάψη, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο τρένο, και ο οποίος αφού έσωσε την κοπέλα λέγοντας "πάτα επάνω μου να σωθείς" έσωσε και το μωρό που βρήκε κάτω από το κάθισμα του!

Εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο τον ανιδιοτελή ερασιτέχνη αθλητή των Δωδεκανήσων και ανέδειξε τον ανθρωπισμό και το αίσθημα της αλληλεγγύης που διακατέχει όλους τους νέους αθλητές του Νομού μας! Επάνω του πάτησε και όλη η Ελλάδα τελικά για να σώσει το φιλότιμο και την αξιοπρέπεια που δεν είχαν οι πραγματικά υπεύθυνοι!

το συμβολικό δώρο παρέλαβε η μητέρα του Μιχάλη, διότι ο ίδιος ακόμα δεν είχε επιστρέψει, υπό τα χειροκροτήματα όλων των παρευρισκόμενων στο ανακαινισμένο γήπεδο των Λειψών! Πριν την έναρξη του αγώνα οι αρχηγοί των ομάδων αντάλλαξαν και αναμνηστικά ! Με την άριστη διαιτησία των κων  Νίκου Δημαράκη , Δημήτρη Γαμούζη και Χρήστου Τζεβελεκίδη το ματς κύλησε όμορφα και ομαλά, η ομάδα μας επικράτησε με το ευρύ σκορ 1-5,  και μετά είχαμε τραπέζι στο φιλόξενο μαγαζί της κας Παντέλου " dumulen" στην άνω πλατεία του νησιού, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Ίωάννη του Θεολόγου! το βράδυ τελείωσε με προφιτερόλ στον παραδοσιακό φούρνο του Καίρη, και στις 11.00μ μπήκαμε στο BLUE STAR για την επιστροφή στην Κω Ευχαριστούμε την ομάδα των Λειψών για την φιλοξενία και ιδιαιτέρως την κα αντιδήμαρχο, που είναι και αντιπρόεδρος της ομάδας!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.