Τα συλλυπητήρια των ομάδων για τον Πέτρο Καΐσερλη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022

Αρκετές είναι οι ομάδες αλλά και άνθρωπο απ' όλα τα Δωδεκάνησα που θέλησαν να συλλυπηθούν την οικογένεια του Πέτρου Καΐσερλη για τον απροσδόκητο χαμό του.

Αναλυτικά:

Α.Ε Κως: «Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και τα μέλη της διοίκησης της Α.Ε Κω νιώθουν την ανάγκη να αποχαιρετήσουν έναν άνθρωπο που τίμησε την φανέλα της ομάδας μας και μαζί της έζησε σπουδαίες στιγμές. Το Κωακό ποδόσφαιρο και η κοινωνία του νησιού είναι φτωχότερη μετά από αυτόν τον απροσδόκητο χαμό. Οι παλιοί σου συμπαίκτες θα σε θυμούνται πάντα. Καλό ταξίδι στον φίλο μας, στον αδερφό μας, Πέτρο Καΐσερλη».

Α.Ο Πυλίου:  Α.Ο Πυλίου Κω εκφράζει την βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του Πέτρου Καΐσερλη. Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, που έζησε μεγάλες στιγμές και ήταν πάντα θερμός υποστηρικτής των ομάδων που ήθελαν να πρωταγωνιστήσουν δεν είναι πια κοντά μας κάνοντας φτωχότερη την κοινωνία του νησιού μας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, απ' όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και την διοίκηση της ομάδας και ξεχωριστά απ' τον πρόεδρο μας , Πέτρο Κεφαλιανό που ήταν ένας συμπαίκτης του αλλά και στενός του φίλος.

A.O Aθλοπαιδιών Κω: «Η ομάδα του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον άδικο χαμό, ενός φίλου ενός ανθρώπου που προσέφερε στον αθλητισμό του τόπου και έχουμε να θυμόμαστε όμορφες στιγμές μαζί του. Πέτρο καλό ταξίδι, συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Δόξα Καρδάμαινας: «Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣ Δοξα Καρδαμαινας εκφράζει την θλίψη της για τον αδόκητο χαμο σε μια απ της πιο χαρακτηριστικές μορφές του τοπικού ποδοσφαιρου, σε έναν χαμογελαστό άνθρωπο! Θερμα συλληπητηρια στην οικογένεια»

Νικήτας Γιαννικουρής (Αντιδήμαρχος αθλητισμού Καλύμνου): «Νιώθω την ανάγκη ως άνθρωπος του αθλητισμού και παλιός παράγοντας του Καλυμνιακού να εκφράσω την βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο ενός ανθρώπου απ' τον οποίο έχουμε όμορφες αναμνήσεις. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του»

ΠΑΟΚ Κω: Νιώθουμε την ανάγκη συλλυπηθούμε την οικογένεια τού εκλιπόντος βετεράνου ποδοσφαιριστή και φίλου της ομάδας μας Πέτρου Καίσερλη (και οι δύο γιοί του εχουν αγωνιστεί με την φανέλα του συλλόγου μας). *Στον αγώνα του Σαββάτου θα τηρηθεί και ένα λεπτό σιγής. 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.