Η ευχαριστήρια επιστολή του Στάθη Γκουντελίτσα στην Α.Ε Κω

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Είναι κάποιες στιγμές που στη ζωή σου  οφείλεις  να γίνεσαι  η αλλαγή που θέλεις να έρθει.  Και για μένα,  μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα, από την  μέρα  που ξεκίνησε η συνεργασία μου με την Α.Ε ΚΩ.

Ήταν μια σχέση  η οποία  ποτέ δεν  υπήρξε μόνο  επαγγελματική καθως υπηρξα ποδοσφαιριστης της μεγαλης αυτης ομαδας σχεδον 10 χρονια και εχω ζησει ουκ ολιγες μεγαλες στιγμες. Αυτός  άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που τα συναισθήματα  τα οποία βίωσα ως προπονητής ήταν τόσο έντονα. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά  και η υπερηφάνεια  στις μεγάλες νίκες, ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στενοχώρια στις ήττες.

Το σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με πίστη , αφοσίωση και κυρίως την  πεποίθηση ότι κάθε απόφασή μου ήταν για το καλό της ομάδας καθώς έγιναν μεγάλα βήματα προόδου σε όλους τους τομεις,κυριως  οργανωτικούς.  Αυτό  άλλωστε πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο για όποιον έχει την τιμή να υπηρετεί έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Α.Ε ΚΩ.

Θέλω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω  πρώτα και πάνω απ' όλα την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την στήριξη   που μου παρείχαν, όλους τους παίκτες  με τους οποίους συνεργάστηκα για όσα καταφέραμε και όσα δεν καταφέραμε, τους συνεργάτες μου και τέλος τους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ειλικρινά πιστεύω ότι η φετινή ομάδα έχει ανέβει επίπεδο με πολύ καλο έμψυχο δυναμικό, εχει μεγάλες δυνατότητες και υψηλές προδιαγραφές που μπορούν να την οδηγήσουν στις  επιτυχίες που δικαιούται και δεν έχει απολαύσει μέχρι τώρα με βάση την απόδοση της και τα παιχνίδια που έχει κάνει. Θεωρώ ότι για να πετύχεις πρέπει να έχεις και την απαραίτητη τύχη, αυτή που μέχρι τώρα μας έχει γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚΩ, με τον δύσκολο αλλά έντιμο τρόπο που έχουν διαλέξει.

Θα είμαι δίπλα τους ως αγνός φιλαθλος και θα τους στηρίζω πάντα με κάθε τρόπο γιατί είμαι και εγώ Α.Ε ΚΩΣ και νιώθω το βυσσινί χρώμα στο αίμα μου. 

Η Α.Ε ΚΩΣ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του νησιού  και  νιώθουμε προνομιούχοι που  ήμασταν μέλη της.

Εις το  επανιδειν!!!!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.