Το «ευχαριστώ» της Μαρίας Στράτα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Η Μαρία Στράτα δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Πάτμου που ήδη έχει κάνει εκλογές και έχει αναδείξει το νέο Δ.Σ και θέλησε με επιστολή της να πει το δικό της ευχαριστώ σε όσους την βοήθησαν και ήταν δίπλα της όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά: 

Μετά το τέλος της θητείας μου ως πρόεδρος του Ξάνθου Πάτμου θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όσους στάθηκαν δίπλα μου και κατ επέκταση δίπλα στο σύλλογο. Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Δ.Σ τους : Γιάννη Ελισσαίου Αντρέα Σμαρνάκη, Χριστόδουλο Γρύλλη, Μαρία Γρύλλη και Ελένη Κόττορου.Τους Δημήτρη Μπαχά, Γιάννη Τσαμπαλάκη και Ιάκωβο Στράτα τους προπονητές της ομάδας μας . 

Τα τοπικά καταστήματα του νησιού για τις χορηγίες τους στις ομάδες μας. Τον κ. Δημήτρη Κωνσταντινίδη για την ανιδιοτελή βοήθεια του προς το σύλλογο. Ευχαριστούμε την Blue Star και τη Δωδεκάνησος Seaways καθώς επίσης και τα πρακτορεία Απόλλων και Αστόρια για την άμεση εξυπηρέτηση. 

Από την Ένωση ποδοσφαιριστών Δωδεκανήσου τον κύριο Διακοφώτη και τον κύριο Ψέλλα όπως επίσης και όλο το προσωπικό. Ακόμα στις ομάδες Νικαγόρα, ΠΑΟΚ Κω, Αντίμαχο, ΑΟ Αθλοπαιδιών, Καλυμνιακό, Βαθύ, Αργοναύτες και Α.Ο Λειψιωτών για τη φιλοξενία τους.

Την ΤΕ.Ε.ΟΚ Δωδεκανήσου και τις ομάδες του ομίλου. Ευχαριστώ προσωπικά τον Γιώργο Πίτση και το Giafkasports που στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειές μας καθώς επίσης και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Δωδεκανήσου. 

Τέλος ευχαριστώ τον Δήμο Πάτμου και τον δήμαρχο κ. Λευτέρη Πέντε για τη συνεργασία μας με την ευχή να προσπαθήσει ώστε ο αθλητισμός σε ένα μικρό νησί όπως η Πάτμος να σταματήσει να είναι ζητούμενο και να γίνει αυτονόητο. 

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ξάνθου θα συναντηθούμε σύντομα από άλλα πόστα αυτή τη φορά. 

 Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες της Δωδεκανήσου..

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία…

Με εκτίμηση Μαρία Στράτα  

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.