ΕΠΣΔ: Έχουμε βρει την αθλητική αναγνώριση 18 σωματείων

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022

Η Ε.Π.Σ.Δ. εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι από τα 38 σωματεία που δεν είναι στο μητρώο, έχει βρει την αναγνώριση για τα 18.

Αναλυτικά:

''Έπειτα από την τροπολογία που κατατέθηκε για την παράταση εγγραφής στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και μετά από έλεγχο που πραγματοποιήσαμε τριάντα οκτώ (38) σωματεία της δύναμης μας, δεν είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο. Από αυτά, και για δεκαοκτώ (18) σωματεία έχουμε βρει την αθλητική τους αναγνώριση, που σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν χρήση της νέας παράτασης προκειμένου για την εγγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Για τα υπόλοιπα είκοσι (20) σωματεία, υπήρξε επικοινωνία με το Υπουργείο για ανεύρεση της αθλητικής αναγνώρισης, αλλά το αρχείο όπως ενημερωθήκαμε έχει χαθεί. Γίνεται προσπάθεια από πλευράς Ένωσης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον εντοπισμό της αθλητικής αναγνώρισης των σωματείων μας, μέσω των αρχείων τους, προκειμένου για την εγγραφή τους στο Μητρώο. Επίσης η ΕΠΟ, θα αποστείλει σήμερα επιστολή στον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γεραπετρίτη, μέσω της οποίας θα του εκθέσει τις αντικειμενικές δυσκολίες των σωματείων των νησιών του Αιγαίου, για την εγγραφή τους στο Μητρώο. Μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών και σε περίπτωση σωματείων που δεν καταφέρουν να εγγραφούν στο Μητρώο και δε δοθεί λύση από πλευράς πολιτείας, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΔ, θα αποφασίσει στην αμέσως επομένη συνεδρίαση της''.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.