Πρόταση του ΠΑΟΚ Κω για διοργάνωση μίνι κυπέλλου βετεράνων «Νεκτάριος Γιμελάς» σε συνδιοργάνωση με το giafkasports.gr

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε πριν 16 μέρες

Πρόταση στον ΔΟΠΑΒΣ Κω, έκανε η ομάδα του ΠΑΟΚ Κω για τουρνουά μίνι κυπέλλου παλαιμάχων με την συμμετοχή της ομάδας της Ρόδου - Διαγόρα και σε συνδιοργάνωση με το giafkasports.gr

Αναλυτικά: 

Kύριε Πρόεδρε του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ ,
Λόγω αδυναμιας Δοξας Καρδάμενας και Αντιμάχου να συμμετέχουν λόγω παρατεταμένης σαιζόν στο τουρνουά που προτείναμε, και αδυναμίας της ομάδας των Ροδίων να ανταποκριθεί σε άλλη ημερομηνία, , επαναδιατυπώνουμε την πρόταση για το μίνι κύπελο ως εξής:
Οι ομάδες της πόλης από κοινού συγκροτούν την μικτή πόλης(1), οι ομαδες των χωριών την ομάδα μικτή χωριών(2) και μαζί με ΠΑΟΚ ΚΩ(3) και ΡΟΔΟ-ΔΙΑΓΟΡΑ(4)έχουμε τις 4 ομάδες του μινι κυπέλλου.
Στην λύση αυτήν εχουμε την σύμφωνη γνώμη όλων που θα στείλουν από 4-5 βετερανους για την συγκροτηση των 2 μικτών!
Επίσης θα εχουμε την συνεργασία και την κάλυψη του GIAFKASPORTS ως συνδιοργανωτη της εκδήλωσης.
Επαναλαμβάνουμε ότι η όλη διοργάνωση θα γίνει υπό την επίβλεψη της ομάδας μας και θα έχει τον τίτλο ΚΥΠΕΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ «Νεκτάριος Γιμελάς» προς τιμήν του αποβιώσαντος παλιού αρχηγού της ομάδας μας Νεκτάριου Γιμελά. Η ομάδα μας θα αναλάβει τον εφοδιασμό των ομάδων με νερά.
Χρόνος εκδήλωσης 7&8/10/2022 .η ομαδα της Ροδου θα ερθει το πρωί της 7/10 με καταμαραν και θα αναχωρησει Κυριακή 9/10 με πλοίο για Ροδο!
Φιλοδοξούμε να κάνουμε την διοργάνωση αυτή ετήσια με συμμετοχή και μετάκληση κάθε χρόνο διαφορετικής ομάδας βετεράνων εκτός του νησιού μας!
Από εσάς (τον ΔΟΠΑΒΣ ζητάμε τα έξοδα φιλοξενίας &διατροφής των βετερανων Ρόδου –Διαγόραminimum 25 ατομα) (, τα έξοδα διαιτησιών& και ιατρικής κάλυψης για τους 4 αγώνες(~500ευρώ), πρόχειρες εμφανισεις για τις 2 μεικτές ομάδες(~500ευρώ ,μεταλλια και διπλώματα, και την την διάθεση του γηπέδου!
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ/Σ Του ΠΑΟΚ ΚΩ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.