Τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του Νικαγόρα ο Στάθης Νικολόπουλος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022

Τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του Νικαγόρα αναλαμβάνει ο Στάθης Νικολόπουλος όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα της Κεφάλου.

Αναλυτικά: 

«Το Δ.Σ της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Ευστάθιο Νικολόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον κ. Νικολόπουλο έναν προπονητή που εργάστηκε με επιτυχία τα τελευταία 7 χρόνια ως συνεργάτης του κυρίου Γιάννη Μανούσογλου στον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω.

Ο κ. Νικολόπουλος σπουδάζει κοινωνικές επιστήμες στο 4ο έτος στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B. Είναι κάτοχος διπλώματος SMART FOOTBALL LEVEL 1 απ’ την ομοσπονδία της  Καταλονίας στην Ισπανία. Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής της ομάδας και έχει έρθει σε επαφές με προπονητές για να στελεχώσει όλα τα τμήματα του συλλόγου μας. Σύσσωμο το Δ.Σ καλωσορίζει τον κ. Νικολόπουλο στην μεγάλη οικογένεια του Νικαγόρα Κεφάλου και του εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.