Στα «βάσανα» και η Α.Ε Λέρου - Ευχαριστήριο στην Πανελλήνια Ένωση Λέρου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022

Στα «βάσανα» μπήκε από σήμερα το απόγευμα και η ομάδα της Α.Ε Λέρου για τη νέα σεζόν όπου οι Λεριοί θα αγωνίζονται για ακόμη σεζόν στην Α’ κατηγορία έχοντας δείξει τρομερά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Ο Διαμαντής Τσάτσος ζήτησε απ’ τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να βοηθήσουν όσο μπορούν την ομάδα να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο ενώ και απ’ την πλευρά της διοίκησης που έδωσε το παρών ο πρόεδρος, Μιχάλης Τσάτσος ευχήθηκε σε όλους μια καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς.

Ευχαριστώ της ΑΕΛ στην Πανελλήνια Ένωση Λέρου

Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Λέρου, ο Προπονητής και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς την Πανελλήνια Ένωση Λέρου για την οικονομική βοήθεια στην ομάδα μας .

Η βοήθεια αυτή αποτελεί ανάσα για τους στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα χρονιά και βοηθά πολύ στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε .

Ευχόμαστε τέτοιες κινήσεις να γίνουν παράδειγμα και για άλλους διότι ο στόχος της ομάδας μας πέραν των δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι να συνεισφέρει και στην αθλητική παιδεία των νέων μας !

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο και τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.