Έκπληξη με Φονσέκα η Αναγέννηση Ασφενδιού

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022

Μια έκπληξη επιφύλασσε η πρώτη προπόνηση της Αναγέννησης Ασφενδιού αφού πριν την έναρξη η διοίκηση έδωσε τα χέρια με τον Κατέ Φονσέκα με τον Βραζιλιάνο μάλιστα να ανακοινώνεται απ’ τους «πράσινους» και να παίρνει μέρος κανονικά στην «πρώτη».

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Ασφενδιού

«Η Αναγέννηση Ασφενδιού ανακοινώνει την απόκτηση του Κατέ Φονσέκα απ’ την ομάδα του Α.Ο Πυλίου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας ποδοσφαιριστής που έχει προσφέρει αρκετά στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση θα βρίσκεται φέτος στην οικογένεια μας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα, μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με πολλά γκολ και παράλληλα ευχαριστούμε την ομάδα του Α.Ο Πυλίου για την συνεργασία».

Κατέ Φονσέκα: «Ευχαριστώ όλες τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα»

Με την σειρά του ο Βραζιλιάνος που «φλέρταρε» με αρκετές ομάδες πριν πει τελικά το «ναι» θέλησε να τις ευχαριστήσει με δηλώσεις του στο giafkasports.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα αφού ο τρόπος που με προσέγγισαν και όσα μου είπαν με έκαναν να αισθανθώ όμορφα. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους. Συμφώνησα με την ομάδα της Αναγέννησης Ασφενδιού και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.