Το νέο Δ.Σ της Δόξας Καρδάμαινας - Αύριο η πρώτη προπόνηση

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων της κοινότητας Καρδάμαινας οι εκλογές της Δόξας Καρδάμαινας με σκοπό την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα οδηγήσει την ομάδα την επόμενη διετία.

Η Δόξα έχει κινηθεί εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και αναμένεται να ανακοινώσει και άλλους ποδοσφαιριστές θέλοντας να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.

Μάλιστα η προετοιμασία του συλλόγου θα ξεκινήσει αύριο στις 17:30 στο γήπεδο Καρδάμαινας με τον Μανώλη Οικονόμου και τον Γιώργο Σταμάτη να έχουν χωρίσει σε γκρουπ τους ποδοσφαιριστές τους λόγω των αυξημένων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Σε ότι αφορά την διοίκηση προστέθηκαν ο Μιχάλης Χατζηγιακουμής και ο Γιώργος Δημητρίου και το νέο Δ.Σ αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα μέσα στις επόμενες μέρες με τον Μιχάλη Κουτσούφη όπως όλα δείχνουν να παραμένει στον προεδρικό θώκο.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ : Γιώργος Δημητρίου, Μιχάλης Κουτσούφης, Κατερίνα Λαμάι, Βαγγέλης Μυλωνάς, Τίνα Μυλωνά, Δημήτρης Παντελής, Νεκτάριος Πης , Αδαμάντιος Σαρρής, Αποστόλης Τσίκνης, Μιχάλης Χατζηγιακουμής.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.