Ενδιαφέρον για Γιακούμαρο και Παπαδόπουλο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Ο Γιάννης Γιακούμαρος και ο Γιάννης Παπαδόπουλος κατέκτησαν τον τίτλο με την ομάδα του Καλυμνιακού την χρονιά που πέρασε στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν στο ρόστερ του συλλόγου και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Ωστόσο όπως είναι λογικό έχουν και άλλες προτάσεις το τελευταίο διάστημα από ομάδες της Κω και της Ρόδου. Στην Κω υπάρχει πρόβλημα σχετικά με την θέση του τερματοφύλακα αφού οι λύσεις είναι συγκεκριμένες και ήδη εξετάζεται η περίπτωση για «επαναπατρισμό» του Γιακούμαρου.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Παπαδόπουλο, ο 24χρονος έκανε εξαιρετική χρονιά και έδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε πολλές θέσεις. Αυτό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες της Ρόδου, της Α’ κατηγορίας που ψάχνουν κυρίως για λύσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια ότι προτεραιότητα για τους ίδιους παραμένει ο Καλυμνιακός με την ομάδα του Γιάννη Γιαννίτση να ξεκινά και επίσημα την προετοιμασία της στις 24 Αυγούστου.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.