Πρώτη θέση για Ιωαννίδη και Ζαφειράκη στο FootVolley Τour στην Ζάκυνθο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022
Οι αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος FootVolley συνεχίζονται και ο επόμενος σταθμός μετά την Κω ήταν η Ζάκυνθος. Εκεί ο Ρωμανός Ιωαννίδης και ο Αλέξης Ζαφειράκης κατάφεραν να πάρουν την πρώτη θέση κερδίζοντας στον τελικό τους Μουρούτσο και Μπίρο.
 
Τα όσα αναφέρει στο προσωπικό του προφίλ ο Ιωαννίδης: 
 
Τι στιγμή! Από που να πρώτο ξεκινήσω; Καταρχάς για όλο το ταξίδι που κάναμε και τις στιγμές που ζήσαμε τις οποίες να ξέρεις δεν θα τις ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου! Μέσα απ τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σου πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες για να παίξεις το τελευταίο σου Πανελλήνιο Τουρνουά @alexis_zafeirakis @portfolio54 Αλέξη μου, ελπίζω να ήμουν αντάξιος των προσδοκιών σου και να το απόλαυσες όσο και εγω! Πραγματικά η 1η Θέση δεν θα είχε καμία εντελώς αξία εάν δεν είχαμε απέναντι μας τον αδελφό και εάν άνθρωπο που το έχω ξανά πει πολλές φορές και μπορεί να γίνομαι κουραστικός που ήταν κοντά μου σε μια απ τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου τον @michalismouroutsos Μιχάλη Μουρούτσο και φυσικά τον συμπαίκτη του @biro_superman Biro σε έναν απίστευτο ΤΕΛΙΚΟ για γερά στομάχια, αφήσαμε ψυχή και σώμα μες την άμμο και οι τέσσερις μας! Ευχαριστούμε τον Xristo Komioti και τον Stelio Sourbi για την φιλοξενία στο νησί της Ζακύνθου.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου για ακόμη μια φορά που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα μπορούσα να πραγματοποιήσω αυτό το ταξίδι! @claiopatrainkkos @zamagiasg #Zamagias @_hkngzy_ @halil.piercer @hatziantonioumanolis @stefanos_kourounis #Tshirtland Thank you from the bottom of my heart,
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.