Η «πρώτη» του Α.Ο Πυλίου (pics & video)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022

Ξεκίνησαν σήμερα στο γήπεδο Πυλίου τα «βάσανα» για τον Α.Ο Πυλίου ο οποίος για 3η συνεχόμενη χρονιά θα εκπροσωπήσει το νησί μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Ο προπονητής, Δημήτρης Χρυσόπουλος και το τεχνικό επιτελείο (Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Γιάννης Γκίκας, Στέφανος Χατζησεβαστός) καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές, τους ευχήθηκαν μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και κυρίως με συνέπεια και διάθεση ειδικότερα στο διάστημα της προετοιμασίας.

Οι «βυσσινί» θα προπονηθούν και αύριο στο Πυλί και απ’ την Δευτέρα, θέλοντας να προστατεύσουν και τον αγωνιστικό χώρο θα μεταβούν στην πόλη και θα βγάλουν μεγάλος μέρος των προπονήσεων στο Νέο στάδιο Ανταγόρας.

Από χτες βρίσκονται στο νησί μας οι Αλεξίου, Χάμος, Νίκα, Παπαγεωργίου, Παναγιωτόπουλος, Μαυρόπουλος, Μανωλιάς και Ντόκο ενώ αύριο το βράδυ θα έρθουν και οι Αποστολίδης και Τουργαϊδης. Το παρών έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα απ’ το νησί αλλά και όσοι ανανέωσαν και συνεχίζουν να φορούν την φανέλα του συλλόγου.

Οι φίλαθλοι όπως συνηθίζουν έδωσαν το παρών θέλοντας να τονώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών απ’ την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.