Κατέ Φονσέκα σ' ευχαριστούμε για όλα....

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε πριν 23 μέρες

Λίγους μήνες νωρίτερα ο Κατέ Φονσέκα έγραψε ιστορία με την φανέλα του Α.Ο Πυλίου όταν με το γκολ του απέναντι στον Αστέρα Βάρης έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία ξένος ποδοσφαιριστής που σκόραρε σε Εθνική κατηγορία.

Δυστυχώς ο νέος κανονισμός κάνει αναφορά για ξένους κάτω των 28 ετών και έτσι ο Βραζιλιάνος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να φορά την φανέλα των βυσσινί στο νέο πρωτάθλημα παρά την θέληση που υπήρχε και απ' το τεχνικό τιμ αφού βοήθησε και εκείνος τα μέγιστα για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της .

Αξίζει όμως μια ιδιαίτερη αναφορά στον Κατέ Φονσέκα. Είχα την χαρά να συνεργαστώ μαζί του και σχεδόν δέκα χρόνια πριν στον Α.Ο Δικαίου όταν ήταν το πρώτο βιολί της ομάδας και ένας απ' αυτούς στους οποίους στηρίχθηκε τότε εκείνη η ομάδα για να πάρει τον τίτλο στην Α' κατηγορία.

Δέκα χρόνια μετά στην νοοτροπία του Βραζιλιάνου δεν άλλαξε τίποτα . Άριστος επαγγελματίας , πρώτος στην προπόνηση , χαμηλών τόνων και απ' αυτούς που όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Την τελευταία παράσταση δεν την έδωσε ακόμη, άλλωστε προπονείται ασταματα όλο το καλοκαίρι όμως κατάφερε να φύγει απ' τις εθνικές κατηγορίες όπως του άξιζε με το όνομα του να περνά στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σ' ευχαριστούμε για όλα Κάτε Φονσέκα..

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.