Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Δημήτρη Ρούφα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022

Την απώλεια ακόμη ενός νέου συμπολίτη μας, μαχητή των γηπέδων και της ζωής, θρηνεί η τοπική κοινωνία. Πρόκειται για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟ Πυλίου. Δημήτρη Ρούφα του Παντελή ο οποίος πάλεψε γενναία για να κρατηθεί στη ζωή επί τέσσερις μήνες στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία», αλλά δεν τα κατάφερε.

Αρκετές είναι οι ομάδες που με ανακοινώσεις τους θέλησαν να εκφράσουν την θλίψη τους. 

Α.Ε Κως: Οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και οι προπονητές της Α.Ε Κω εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον άδικο χαμό ενός ανθρώπου του αθλητισμού όπως ήταν ο Δημήτρης Ρούφας. Κουράγιο στην οικογένεια του.

Ανταγόρας: Η διοίκηση του Ανταγόρα νιώθει την ανάγκη να συλλυπηθεί την οικογένεια και τους οικείους τους Δημήτρη Ρούφα. Ένας νέος άνθρωπος δεν είναι δυστυχώς μαζί μας σκορπίζοντας θλίψη σε όλο τον αθλητικό και όχι μόνο κόσμο του νησιού.

Νικαγόρας: Ο πρόεδρος, η διοίκηση, οι αθλητές και όλα τα μέλη της ομάδας του Νικαγόρα είναι συντετριμμένοι απ’ τον χαμό του Δημήτρη Ρούφα. Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου έφυγε δυστυχώς τόσο άδικα απ’ την ζωή. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Δόξα Καρδάμαινας: Η ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας νιώθει την ανάγκη να αποχαιρετήσει έναν φίλο. Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην σύζυγο και στα παιδιά του. 

Αναγέννηση Ασφενδιού: Ο πρόεδρος, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητής της Αναγέννησης Ασφενδιού εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον χαμό του Δημήτρη Ρούφα. Ένας άνθρωπος του αθλητισμού, έφυγε δυστυχώς από κοντά μας σε τόσο νεαρή ηλικία. Κουράγιο στους οικείους τους. 

Αντίμαχος: "Η οικογένεια του Αντίμαχου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και την θλίψη για τον πρόωρο χαμού του Δημήτρη .Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει "

ΠΑΟΚ Κω: Δια της παρούσης επιστολής μας επιθυμούμε

α)να  συλλυπηθούμε την Αθλητική οικογένεια του ΑΟΠΥΛΙΟΥ για την απώλεια του βετερανου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ρούφα!β)να συλλυπηθούμε την οικογένεια του εκλιπόντος θυμίζοντας πως στην ομάδα μας ολοκλήρωσε το πέρασμα του από τα γήπεδα της Κω!

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Το ΔΣ του ΠΑΟΚ ΚΩ:

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.