Επέστρεψε στην Κάλυμνο ο Δημήτρης Βολονάκης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε πριν 12 μέρες

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κάλυμνο επιστρέφει ο Δημήτρης Βολονάκης μετά από 20 χρόνια παρουσίας του στην Κρήτη.

Ο Βολονάκης διορίστηκε στην Κάλυμνο και επιστρέφει στα Δωδεκάνησα.

Ο ίδιος έγραψε σ' ένα συγκινητικό μήνυμα: ''Ιούνιος 2002-Ιούνιος 2022,20 χρόνια στην Κρήτη σε έναν τόπο που πρωτοήρθα για 3 μήνες όμως έμελλε να γίνει η δεύτερη μου πατρίδα. Σε έναν τόπο ευλογημένο όπου γεννήθηκαν τα δυο μονάκριβα μου παιδιά. Έναν τόπο που έκανα αρκετούς σημαντικούς αδερφικούς φίλους.

Συνήθως δεν ποστάρω προσωπικές στιγμές όμως αισθάνομαι την ανάγκη και παράλληλα αισθάνομαι τυχερός που έζησα είτε στην εκπαίδευση και πολύ περισσότερο στο ποδόσφαιρο πολλές όμορφες στιγμές συναναστρεφόμενος με ωραίους ανθρώπους.

Ευχαριστώ όσους συν αναστράφηκα κυρίως παίκτες και παράγοντες που συνεργάστηκα κατά σειρά σε Κόρφο Ελούντας,Αλμυρό,ΠΑΟΚ,Μοχό και ΟΦΗ την μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης αλλά και μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Ήταν όλα μια όμορφη εμπειρία, ένα κομμάτι της ζωής μου σημαντικό, έγινα σοφότερος και πιστεύω καλύτερος σε όλα τα επίπεδα.

Αποχωρώ λόγω διορισμού μου στην άλλη μου πατρίδα την Καλυμνο. Δεν λέω αντίο γιατί η Κρήτη θα είναι πάντα ξεχωριστή για μένα και ποτέ δεν ξέρεις… Θα μου λείψετε, εις στο επανιδείν''.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.