Χριστίνα Παπακωνσταντίνου: Ευχαριστήρια επιστολή προς Α.Σ. Δόξα Καρδάμαινας

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022

H Χριστίνα Παπακωνσταντίνου ολοκλήρωσε με επιτυχία την μεταπτυχιακή της διατριβή με θέμα:  "Η επίδραση της αιματικής ροής κατά την πλειομετρική άσκηση του τετρακεφάλου μυός στην λειτουργική ικανότητα του κάτω άκρου σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές"  και θέλησε μέσα απ’ το giafkasports.gr να ευχαριστήσει την ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας για την άριστη συνεργασία.

Αναλυτικά: 

«Έπειτα από την πετυχημένη παρουσίαση της μεταπτυχιακής μου διατριβής με θέμα ‘Η επίδραση του περιορισμού της αιματικής ροής κατά την πλειομετρική άσκηση του τετρακεφάλου μυός στην λειτουργική ικανότητα του κάτω άκρου σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές’, στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικοθεραπείας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια το αθλητικό σωματείο της Δόξας Καρδάμαινας. 

Για την εκπόνηση της έρευνας ήταν απαραίτητη η φυσική μου παρουσία στο ποδοσφαιρικό γήπεδο όπου συνάντησα την στήριξη ολόκληρης της ομάδας. Ευχαριστώ θερμά τους αθλητές της ομάδας που συμμετείχαν ενεργά στην έρευνα, το Δ.Σ. που μου παρείχε πρόσβαση στον εξοπλισμό του γηπέδου και τον προπονητή που δέχτηκε πρόθυμα την οποιαδήποτε παρέμβαση στην προπονητική διαδικασία.

Η ολοκλήρωση της μεταπτυχιακής μου διατριβής δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την θετική στάση, την στήριξη και την πρόθυμη συμμετοχή όλων των μελών της ομάδας και τους ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό.»

Με εκτίμηση 

Παπακωνσταντίνου Χριστίνα, PT, MSc, MDT, MT

Φυσικοθεραπεύτρια

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.