Αντίμαχος: «Να υπάρχει η αντιμετώπιση που αρμόζει και στα παιδιά της Κ-16»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε πριν 12 μέρες

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει την δυσαρέσκεια του για το σημερινό παιχνίδι της Κ-16 κόντρα στους Αργοναύτες (2-1) εξέδωσε η ομάδα του Αντίμαχου.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ Αντίμαχος θα ήθελε και δημόσια να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για την σημερινή αναμέτρηση της Κ-16 κόντρα στην ομάδα των Αργοναυτών Καλύμνου. Σ’ ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος αφού αρκετές ομάδες παλεύουν για τον τίτλο, ταξιδέψαμε στην Κάλυμνο και τελευταία στιγμή ειδοποιηθήκαμε ότι ο διαιτητής που είχε οριστεί είχε δουλειά και δεν θα ερχόταν και κατά συνέπεια μετά την σύμφωνη γνώμη μας το ματς διαιτήτευσε άνθρωπος των Αργοναυτών. 

Η δυσαρέσκεια μας φυσικά δεν έχει να κάνει με το σωματείο των Αργοναυτών Καλύμνου το οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία αλλά εφιστούμε την προσοχή γιατί και αυτά τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό και θέλουν ίδια αντιμετώπιση όπως και στο ανδρικό πρωτάθλημα. 

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι προθάλαμος του ανδρικού πρωταθλήματος αυτή η ηλικία ενώ και δικά μας παιδιά αλλά και παιδιά των Αργοναυτών αγωνίζονται στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων. 

Ελπίζουμε στην συνέχεια να υπάρξει η αντιμετώπιση που αρμόζει και σε αυτά τα παιδιά αυτών των ηλικιών και καλό θα είναι σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια να υπάρχει τρίο διαιτησίας».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.