Το ευχαριστώ των ανθρώπων της Αστυπάλαιας για το Kos Youth Festival

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους διοργανωτές για την διοργάνωση του Kos Youth Festival 2022, όπως και τον Δήμαρχο Κω , Θεοδόση Νικηταρά και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή εξέδωσε τόσο ο Δήμος Αστυπάλαιας και ο αθλητικός σύλλογος του νησιού.

Αναλυτικά:

Ο Δήμος Αστυπάλαιας και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Κομηνέας ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, τον Πρόεδρο ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και τους κ. Στέργο Μαρίνο, Γιάννη Μικρόπουλο, Σταμάτη Τόγρου, Γιάννη Μανουσόγλου, Μπάμπη Ναβροζίδη για την πρόσκληση των ποδοσφαιρικών ακαδημιών Αστυπάλαιας στο τουρνουά ποδοσφαίρου στην Κω.

Τους ευχαριστούμε επίσης για την ζέστη φιλοξενία τόσο των αθλητών όσο και των συνόδων τους, όπως και την άψογη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Α.Σ Αστυπάλαιας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Κ. Δήμαρχο Θεοδόσης Νικηταρά και τους κυρίους Γιάννη Μικρόπουλο, Στέργο Μαρίνο, Σταμάτη Τόγρου, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, Μπάμπη Ναβροζίδη, Γιάννη Μανούσογλου για την τιμή που μας κάνατε να μας καλέσετε στο τουρνουά ποδοσφαίρου στην Κω και να σας συγχαρούμε για την ζέστη φιλοξενία, καί την άψογη διοργάνωση που κάνατε. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλοι την Αστυπάλαια που μας χαρίσατε τόσο ωραίες στιγμές σε εμάς και περισσότερο στα παιδιά μας!!!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.