Τα συγχαρητήρια της Δόξας Καρδάμαινας για το Kos Youth Festival 2022

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους διοργανωτές για το Kos Youth Festival και παράλληλα τις νικήτριες ομάδες αλλά και εκείνη του Αντίμαχου εξέδωσε η ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας που είχε και εξαιρετική παρουσία στην κατηγορία Κ-10.

Αναλυτικά:

Το ΔΣ της Δόξας Καρδάμαινας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Kos Youth Festival κ.κ. Στέργο Μαρίνο, Σταμάτη Τογρού, Γιάννη Μανούσογλου και Ιωάννη Μικρόπουλο καθώς και σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή αυτής της πρωτοφανούς διοργάνωσης για τα δεδομένα του νησιού μας.
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και έδωσαν χρώμα και ενέργεια στη διοργάνωση. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρωτιά στην κατηγορία Κ12 και στον Αστέρα Τρίπολης για την πρώτη θέση στην Κ14.
Ειδική αναφορά θέλουμε να κάνουμε στην ομάδα του Αντιμάχου και ιδιαίτερα στην ομάδα Κ12 και τον προπονητή της κ. Σκαλέρη Μιχάλη για συμμετοχή στον τελικό απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟΚ καθώς και στην δική μας ομάδα Κ10 και την ομάδα Κ10 του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω που μοιράστηκαν την άτυπη πρωτιά στην κατηγορία τους.
Συγχαρητήρια στους προπονητές μας κ.κ. Ανδρέα Χατζηαντωνίου και Οικονόμου Μανώλη για τη συνολική εικόνα που παρουσίασαν τα παιδιά των ακαδημιών μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια τους.
Ευχαριστούμε τους γονείς που κάθε φορά ενισχύουν την προσπάθεια της ακαδημίας μας και δίνουν το παρόν εντός και εκτός έδρας στηρίζοντας τα παιδιά μας.
Και φυσικά συγχαρητήρια στους μικρούς μας πρωταγωνιστές για την προσπάθεια και την συνολική τους παρουσία!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.