Συγχαίρουν τον Καλυμνιακό

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 30 Απριλίου 2022

Ο Καλυμνιακός κατέκτησε τον τίτλο στην Β' κατηγορία του Ομίλου νήσων μετά τη νίκη του κόντρα στον Αντίμαχο με 4-1 και επιστρέφει στα σαλόνια του τοπικού ποδοσφαίρου μετά το 2015-2016. Τα σωματεία του βορείου συγκροτήματος στέλνουν τις δικές τους ευχές.

ΞΑΝΘΟΣ ΠΑΤΜΟΥ: Το Δ.Σ, η πρόεδρος, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του Ξάνθου Πάτμου θέλουν να συγχαρούν και δημόσια την ομάδα του Καλυμνιακού για την άνοδο στην Α' κατηγορία Δωδεκανήσου. Ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΟΡΜΟΥ: Το Δ.Σ της ομάδας συγχαίρει δημόσια την ομάδα του Καλυμνιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι χαρά για εμάς που μια αμάδα απ' το νησί μας θα αγωνίζεται στην Α' κατηγορία Δωδεκανήσου.

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Το Δ.Σ, η διοίκηση και ο προπονητής του Αντίμαχου συγχαίρουν την ομάδα του Καλυμνιακού για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον Όμιλο μας και για την άνοδο στην Α' κατηγορία Δωδεκανήσου. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

A.O BΑΘΥ: Η διοίκηση του Α.Ο Βαθύ συγχαίρει τον Καλυμνιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους εύχεται πετυχημένη πορεία στην Α' κατηγορία.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.