Τίμησε τους παλαιμάχους του ο Α.Ο Πυλίου (pics)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 10 Απριλίου 2022

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ανάμεσα σε Α.Ο Πυλίου και Αήττητο Σπάτων οι γηπεδούχοι θέλησαν να τιμήσουν όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που πέρασαν απ’ τον σύλλογο του απ’ την ίδρυση του μέχρι και σήμερα με τον πρόεδρο της ομάδας μάλιστα να τους αναφέρει έναν έναν ξεχωριστά.

Οι περισσότεροι έδειξαν ιδιαιτερα συγκινημένοι και χειροκροτήθηκαν απ’ τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στο σημερινό ματς. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο Βασίλη Χατζηγιακουμή που ήταν απ’ τους ανθρώπους που έτρεξε πρώτος αυτήν την προσπάθεια και μάζεψε ένα ένα τα παιδιά του χωριού για να ξεκινήσει ο σύλλογος.

Επίσης το ζεστό χειροκρότημα πήρε και ο Δημήτρης Ρούφας που ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας, με την ευχή να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κοντά στην καθημερινότητα του. 

Το παρών έδωσαν και ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού, Σέβη Βλάχου και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής που ο καθένας τους, συνεχάρη την ομάδα για την επιτυχία της παραμονής στην Γ΄Εθνική με την ευχή για τα καλύτερα στο άμεσο μέλλον.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.