«Ο Α.Ο Πυλίου χρειάζεται την στήριξη των Κώων φιλάθλων για να έχει σταθερή παρουσία στην Γ' Εθνική»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022

Με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές σε πρώτο πλάνο, εκείνους που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα του Α.Ο Πυλιου ανά τα χρόνια, θα εορταστεί η παραμονή της τοπικής μας ομάδας στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ‘’βυσσινί’’, Πέτρο Κεφαλιανό, αυτήν την Κυριακή 10 Απριλίου στις 13:30, στο Γήπεδο Πυλίου, στο τελευταίο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αήττητο Σπάτων, θα λάβει χώρα μια λιτή αλλά πολύ ουσιαστική φιέστα για να τιμηθεί η προσπάθεια που καταβλήθηκε από μέρους των παικτών, του προπονητικού τιμ και της διοίκησης για να συνεχιστεί το όνειρο του Συλλόγου.

Ο κ.Κεφαλιανός, επισημαίνει ότι είναι σπουδαίο για το νησί μας, ο Α.Ο Πυλίου να συνεχίζει να αγωνίζεται σε μια εθνική κατηγορία αλλά για να εξασφαλίζεται η παραμονή του εκεί, επιβάλλεται ο φίλαθλος κόσμος να στέκεται δίπλα στην ομάδα ειδικά ενόψει της νέας ιδιαίτερα απαιτητικής ποδοσφαιρικής χρονιάς που έρχεται.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη νέα αναδιάρθρωση της κατηγορίας, οι όμιλοι μειώνονται σε τέσσερις και περιλαμβάνουν 18 ομάδες. Αυτό το νέο καθεστώς συνεπάγεται την ανάγκη αύξησης του μπάτζετ των ομάδων και δη των νησιωτικών, καθώς στο πρόγραμμα τους εντάσσονται περισσότερες μετακινήσεις.

KOS TV

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.