Α.Ε Κως: «Ευχαριστούμε όσους στάθηκαν στο πλευρό μας, συγχαρητήρια στις ομάδες που πέτυχαν τους στόχους τους»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022

Το δικό της ξεχωριστό ευχαριστώ σε όσους την βοήθησαν, όπως φυσικά και στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή της ομάδας απέστειλε μέσω ανακοίνωσης της η Α.Ε Κως που παράλληλα συνεχάρη όλες τις ομάδες του βορείου συγκροτήματος που πέτυχαν τον στόχο τους.

Αναλυτικά:

Τώρα που η ομάδα κατάφερε να πραγματοποιήσει τον στόχο που είχε θέσει απ την αρχή και που ήταν όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα( 6η θέση) , τώρα το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ ΚΩ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει πρώτα από όλους τους ποδοσφαιριστές της, που ήταν παρόντες και έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους χωρίς να παίρνουν το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα . Τελικά υπάρχει ψυχή και φιλότιμο!!

Τον προπονητή της ομάδας για όσα έχει κάνει υπό δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις και τον απλό, αγνό φίλαθλο που στήριξε αυτήν την προσπάθεια με την φυσική του παρουσία ή με το υστέρημα του!

Οι φίλαθλοι είναι η δύναμη μας και η ομάδα έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για υποστήριξη. Επίσης θερμές ευχαριστίες στα ΜΜΕ που κάλυψαν τους αγώνες μας, στους υπαλλήλους των δημοτικών γηπέδων που φρόντιζαν για εμάς όπως επίσης και στην δημοτική αρχή για το στολίδι (Παλαιο γήπεδο Ανταγορα)που μας παρέδωσαν έστω και ανολοκλήρωτο για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη χρονιά θα είναι τέλειο!!!
Η φετινή χρονιά είναι προπομπός για την επόμενη και μας δεσμεύει να παρουσιαστούμε του χρόνου πολύ καλύτεροι.

Η Οικογένεια της Α.Ε ΚΩ είναι εδώ ανοικτή για οποιονδήποτε θέλει να έρθει σε αυτήν.

Παράλληλα να συγχαρούμε τις ομάδες του βορείου συγκροτήματος (Αναγέννηση Ασφενδιού, Δοξα Καρδαμαινας, Α.Ε Λέρου) για τη πορεία της καθεμιάς ξεχωριστά όπως και τον Α.Ο Πυλίου που κατάφερε για 2η συνεχόμενη χρονιά να παραμείνει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων με τα τόσα και δεδομένα προβλήματα που αντιμετώπισαν όλη την χρονιά.

Καλό Πάσχα και καλό καλοκαίρι!!!
#Αε Κως 1986-2022#

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.