Ανακοίνωση διαμαρτυρίας απ' τον Α.Ο Βαθύ για την διαιτησία του Φραγκιαδάκη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Α.Ο Βαθύ για την διαιτησία του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη στην αναμέτρηση απέναντι στο Νικαγόρα.

Αναλυτικά:

Σεβόμενοι την αγωνιστική προσπάθεια όλων των σωματείων και θέλοντας να διασφαλίσουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και την υστεροφημία της ομάδας μας αγωνιστήκαμε με τον Νικαγόρα Κεφάλου παρά τα πολλά αγωνιστικά (αποστολή 13 μελών) και εξωαγωνιστικά προβλήματα. Ο προπονητής και 4 παίκτες δεν ταξίδεψαν λόγω covid, γεγονός που μας έδινε τη δυνατότητα να αιτηθούμε αναβολή. Επίσης θα μπορούσαμε να παραιτηθούμε από τον αγώνα (οι αγώνες κερδίζονται εντός αγωνιστικού χώρου) όπως έχουν κάνει ήδη αρκετές ομάδες στην α΄ κατηγορία Δωδεκανήσου εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών. Παρόλα αυτά σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και αν δεν υπήρχαν οι αποφάσεις του διαιτητή κ Φραγκιαδάκη, ενδέχεται το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

Αποδεχόμαστε το πιθανό ανθρώπινο λάθος, όπως το καταλογισμό του πέναλτυ (έχουμε πολλές ενστάσεις) υπέρ του Νικαγόρα. Αλλά αδυνατούμε να καταλάβουμε τι μεσολάβησε από τη στιγμή που ο κ Φραγκιαδάκης υπέδειξε πέναλτυ υπέρ της ομάδας και ενώ το σκορ ήταν 2-1 και εν τέλει άλλαξε απόφαση καταλογίζοντας φάουλ εκτός περιοχή. Αν συμβουλεύτηκε το VAR... συγνώμη αλλά δεν το γνωρίζαμε!!!
Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες για την ήττα μας!!! Γνωρίζουμε τις περιορισμένες αγωνιστικές μας δυνατότητες!!! Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός για ίση μεταχείριση!!!

Σημείωση: Ευχαριστούμε τον Νικαγόρα Κεφάλου για τη φιλοξενία και καλή επιτυχία στις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.