Αναγέννηση Ασφενδιού: «Αγώνας γιορτή με τον Διαγόρα Βατίου »

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο αυριανό ματς με τον Διαγόρα Βατίου εξέδωσε η ομάδα της Αναγέννησης Ασφενδιού.

Αναλυτικά:

Σάββατο 12:30 το μεσημέρι στο γήπεδο Ζηπαρίου είμαστε όλοι καλεσμένοι σε έναν αγώνα γιορτή. Στο τελευταίο παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδας για την φετινή κανονική περίοδο στην Ά κατηγορία Δωδεκανήσου. Μία αγωνιστική περίοδο που κλείνει με απόλυτη επιτυχία παρόλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και ήταν πολλά όχι μόνο για μας αλλά για όλο τον κόσμο.

Η ομάδα μας κατάφερε να ανταπεξέλθει και παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο με συνοχή, γκολ και θέαμα μέχρι το τέλος να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ξεπερνώντας στόχους και προσδοκίες χαρίζοντας μας μοναδικές και αξέχαστες στιγμές. Ευχαριστούμε από καρδιάς προπονητές, παίκτες και όλους όσους βοήθησαν, στήριξαν και ήταν κοντά στην ομάδα.

Επίσης συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του νησιού για την πορεία και την επίτευξη των στόχων τους. Το νησί και το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από όσο το δυνατόν περισσότερες καλές ομάδες στις μεγάλες κατηγορίες και μακάρι κάποια στιγμή ακόμα πιο ψηλά.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.