«Συγχαρητήρια στον προπονητή, στους συμπαίκτες μου στην διοίκηση, και τον κόσμο»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022

Δηλώσεις έκανε στο giafkasports.gr o Aντρέας Χατζηαντωνίου που θέλησε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες, την διοίκηση, τον κόσμο και τον προπονητή της ομάδας γι' αυτήν την δύσκολη χρονιά που πέρασαν μαζί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός της ομάδας: 

Κλείνοντας αυτή την (πανηγυρική) μέρα και πετυχαίνοντας τον στόχο μας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά κάποιους ανθρώπους από την ομάδα μας. Πρώτα τον προπονητή μας τον Μανώλη Οικονόμου που στα πρώτα του βήματα έκανε παραπάνω από ότι έπρεπε ,έχοντας να αντιμετωπίσει ποδοσφαιριστές και μη (δύσκολους) σε μια χρόνια πρόκληση για τον ίδιο μετά την μεγάλη αποχή που είχαμε όλοι μας, με τεράστια υπομονή και ακόμα πιο τεράστιο θέλω.! Το αξίζεις κόουτς.

Την διοίκηση σύσσωμη ,η οποία είναι γνωστή για τα διαπιστευτήρια της και τον τρόπο πλεύσης της ομάδας ,τις θυσίες τους οικονομικές και μη για να μπορούμε εμείς να κάνουμε ακόμα το χόμπι μας όσο πιο καλά μπορούμε ,και τέλος όλους τους συμπαίκτες μου έναν έναν για την προσπάθεια την ένταση για τις ατέλειωτες ώρες προπόνησης και εναλλαγών συναισθημάτων που είχαμε ,και που έδειξαν (με) ότι όταν αγαπάς κάτι δεν έχει σημασία ούτε η ηλικία ούτε από που προέρχεσαι και ποιος είσαι.Είστε άξιοι.

Δεν ξεχνάω τον κόσμο μας που σταθερά μας υποστηρίζει και μας προκαλεί για να είμαστε κάτι καλύτερο σε κάθε αγώνα. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση ,το ποδόσφαιρο ενώνει, συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες της Κω και μη ,και τα λέμε του χρόνου ξανά (έχουμε ακόμα ένα ματς βέβαια) σε ένα πιο υγιές πρωτάθλημα και περιβάλλον.

Υ.Γ:  Καλή ανάκαμψη στην ομάδα του Κλεάνθη ,το να βλέπεις παιδιά μικρά να σπαράζουν και να στεναχωριούνται είναι από τις στιγμές που υποφέρει ο κάθε ρομαντικός ποδοσφαιρόφιλος. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.