«Νίκησε» ο κόσμος στην Κάλυμνο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022

Μπορεί τα αποτέλεσμα να μην ήταν το ιδανικό για τον Καλυμνιακό ο οποίος παρόλο που βρέθηκε μια ανάσα απ’ τη νίκη έχοντας το υπέρ του προβάδισμα με 2-0 τελικά ήρθε ισόπαλος (2-2) με το Νικαγόρα ωστόσο αυτό που ξεχώρισε στο ματς ήταν η παρουσία του κόσμου.

Οι γηπεδούχοι που δίνουν και εκείνοι το δικό τους αγώνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια να φέρουν ξανά τον κόσμο στο γήπεδο - όπως ήταν και παλιότερα στο πλευρό του Καλυμνιακού- και στο σημερινό παιχνίδι έδωσαν δυναμικό παρών και χειροκρότησαν τις προσπάθειες τους. 

Πάνω από 300 άτομα περίπου έδωσαν όμορφο χαρακτήρα στο ντέρμπι σε μια άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Η ανακοίνωση του Καλυμνιακού

Ο Α. Ο ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον φίλαθλο κόσμο της Καλύμνου, για την μεγαλειώδη προσέλευση στο γήπεδο, την συμπαράσταση του μέσα σε κόσμια πλαίσια, παρά την πίκρα του για την ισοπαλία και του υπόσχεται ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για καλύτερες μέρες για την ομάδα μας και το ποδόσφαιρο της Καλύμνου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

* Ευχαριστούμε θερμά απ' την πλευρά μας και τις δύο ομάδες για την διάθεση που έδειξαν και την συνεργασία τους ώστε να βρεθούμε στην Κάλυμνο και να μεταδώσουμε σε Live Streaming την αναμέτρηση μέσω του giafkasports.gr. 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.