Κέρδισε την ένσταση ο Καλυμνιακός που παίρνει τους τρεις βαθμούς. Αφαίρεση 3 βαθμών στο Νικαγόρα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021

Κερδισμένος βγήκε ο Καλυμνιακός από την ένσταση που έκανε στο ματς με το Νικαγόρα αφού η πειθαρχική επιτροπή κατοχύρωσε τον αγώνα υπέρ της ομάδας της Καλύμνου ενώ τιμώρησε με αφαίρεση τριών βαθμών της ομάδας της Κεφάλου

Αναλυτικά:

Η Πειθαρχική Επιτροπή ομόφωνα κάνει δεκτή την ένσταση του «ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ» για ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Σωματείου «ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΥ» ΜΙΧ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ Α.Δ. 1135153, σύμφωνα με το Άρθρο 16’ παρ. 3’ του ΚΑΠ και Άρθρο 9’ παρ. Κ. της προκήρυξης των Πρωταθλημάτων Δωδεκανήσου 2021-2022, (σχετικά με τις αλλαγές ποδοσφαιριστών σε τρείς (3) διακοπές του αγώνα)

Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου «ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ» με τέρματα τρία (3) έναντι μηδενός (0) του σωματείου «ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΥ».

Επίσης επιβάλλει στο σωματείο «ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΥ» ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, που μετέχει το Σωματείο «ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΥ», Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ (Άρθρο 14’ παρ. ε’ της προκήρυξης των Πρωταθλημάτων Δωδεκανήσου 2021-2022)

Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 27.12.2021 (Άρθρο 23’ παρ. 2α’ του ΠΚ)

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.