Το «χειροκρότημα» στον κόσμο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021

H πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση για τον Α.Ο Πυλίου που έχασε στην έδρα του απ’ τον Πανελευσινιακό. Οι “βυσσινί” από σήμερα κιόλας καλούνται να σηκώσουν κεφάλι και να δουλέψουν για το επόμενο παιχνίδι που έρχεται αυτό εκτός έδρας απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειώσουμε είναι όχι μόνη η παρουσία του κόσμου που για ακόμη μια φορά έδωσε δυναμικό παρών στην αναμέτρηση αλλά και η γενικότερη συμπεριφορά στην πλειοψηφία της εξέδρας παρόλο το κακό αποτέλεσμα.

Σε ένα φίλαθλο κοινό ιδιαίτερα απαιτητικό και ένθερμο που παρόλο που είδε ότι το παιχνίδι στράβωσε, στήριξε την ομάδα, αποθέωσε στην αλλαγή του τον Χάρη Μπριλάκη που δεν έκανε καλό παιχνίδι και έμεινε μέχρι το τέλος για να χειροκροτήσει την ομάδα που μέχρι στιγμής τα έχει πάρει περίφημα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα μπορεί φορώντας τα ακουστικά της μετάδοσης να μην μπορώ να ακούσω τα πάντα αλλά έφταναν στα αυτιά μου, φωνές και προτροπές από φιλάθλους και κάποια μέλη της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι το τέλος και ότι έγινε έγινε.

Ο Α.Ο Πυλίου έχασε αλλά αυτή η αντίδραση του κόσμου είναι μια σημαντική νίκη και μια μεγάλη επιτυχία της τωρινής διοίκησης που προσπαθεί καθημερινά και ασχολείται και τις μικρές αλλα σημαντικές λεπτομέρειες.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.