Δόξα Καρδάμαινας: «Η υπομονή έχει τα όρια της»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η Δόξα Καρδάμαινας που έχει τρομερά παράπονα απ' την διαιτησία του χτεσινού αγώνα απέναντι στον Άρη Αρχαγγέλου όπως και απ' την ομάδα του Άρη για την μη τήρηση του fair play ενώ αφήνει και αιχμές για την πειθαρχική επιτροπή για τα όσα συνέβησαν στο ματς στο Έμπωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας

Σε πείσμα όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το άθλημα που αγαπάμε πιστοί στις αρχές μας. Σε μία εποχή που θεωρείται θεμιτό να σκοράρεις ενώ όλοι οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας περιμένουν να ανταποδώσεις το εθιμικά θεσμοθετημένο fair play το οποίο έχεις εκμεταλλευτεί 2 φορές νωρίτερα στον ίδιο αγώνα.

Σε μία εποχή που θεωρείται «επιτυχία» να έχεις εντός του αγωνιστικού χώρου παράγοντες-τραμπούκους δηλωμένους ως τραυματιοφορείς οι οποίοι επιτίθενται με γροθιές σε παίκτες φιλοξενούμενης ομάδας και στο τέλος στο φύλλο αγώνα να δηλώνονται ως φίλαθλοι για να μην τιμωρηθεί η γηπεδούχος ομάδα.

Σε μία εποχή που η αυστηρότητα της διαιτησίας εξαντλείται μονίμως μονόπλευρα και το γράμμα του κανονισμού εφαρμόζεται μόνο όταν εξυπηρετεί αυτούς που πρέπει. Εμείς θα συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το άθλημα στην τοπική μας κοινωνία χωρίς ηθικές εκπτώσεις. Με τα σωστά και τα λάθη μας. Αλλά πάνω από όλα με ειλικρίνεια, με σεβασμό, με αξιοπρέπεια, καθαρά και «παντελονάτα».

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε μέχρι τέλους την προσπάθεια του προπονητή μας και των αθλητών μας που παλεύουν αφιλοκερδώς για το καλό της ομάδας και του χωριού.

Παρακαλούμε να μην παρερμηνεύεται η θετική και εποικοδομητική μας στάση σε όλα τα ζητήματα, ως αδυναμία να αντιδράσουμε με διαφορετικό τρόπο. Η υπομονή έχει τα όρια της.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.