Α.Ο Πυλίου: Ποδοσφαιρική γιορτή για το νησί μας, Κυριακή στις 15:00 με τον Εθνικό

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021

Όσο περνούν οι ώρες και πλησιάζει η Κυριακή, τόσο μεγαλώνει η προσμονή στις τάξεις του ΑΟ Πυλίου Κω για το ιστορικό παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιά.

Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση που εκδόθηκε και στην οποία γίνεται μία σύντομη, αλλά ιδιαιτέρως κολακευτική αναφορά στον μεγάλο αντίπαλο και την ιστορία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το σχετικό κείμενο έχει ως εξής:

«Την προσεχή Κυριακή 07.11.2021 και ώρα 15:00, διεξάγεται στο γήπεδό μας, ακόμα μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση γιορτή για τον ΑΟ Πυλίου και το Κωακό ποδόσφαιρο. Υποδεχόμαστε για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος, τον Εθνικό Όμιλο Φιλάθλων Πειραιώς, με έτος ίδρυσης το 1923. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε 36 πρωταθλήματα Α' Εθνικής Κατηγορίας και μάλιστα με συνεχόμενη παρουσία από το 1960 μέχρι και το 1990. Έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ άλλες 7 φορές αγωνίστηκε στα ημιτελικά του Θεσμού. Με τον Εθνικό έχουν αγωνιστεί σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών οι, Λύσανδρος Γεωργαμνλής, Θανάσης Ιντζόγλου, Άγγελος Κρεμμύδας, Μιχάλης Κρητικόπουλος, Γιάννης Αναστασίου, Δημήτρης Ναλιτζής, Ανδρέας Νινιάδης, Τάσος Μητρόπουλος, Μιχάλης Καψής, Φώτης Στρακόσια, Ντάνιελ Μπατίστα και, Ζοέλ Επαλέ. Μια ζωή γεμάτη ΑΟΠ, μια ζωή γεμάτη με τα βυσσινί χρώματα της φανέλας. Όλοι δίπλα της και παρόντες στις πιο ένδοξες σελίδες της ιστορίας της. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.