Στην Κω ο γενικός διευθυντής της ΦΚ Αιντχόφεν, Günther Peeters

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021

Στην Κω, στο ξενοδοχείο “Utopia Blu” βρίσκεται για διακοπές ο γενικός διευθυντής της ΦΚ Αϊντχόφεν, Günther Peeters o οποίος σαν λάτρης του ποδοσφαίρου θέλει σε κάθε μέρος που κάνει τις διακοπές του να μαθαίνει για τις ομάδες που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες.

Ο Günther Peeters ήταν για αρκετά χρόνια στην Μπέρσχοτ στο Βέλγιο στην οποία όπου εργάστηκε ως διευθυντής εμπορίου, marketing και επικοινωνίας ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΦΚ Αϊντχόφεν τον έκανε μεταγραφή απ’ το Βέλγιο δίνοντας του την θέση του γενικού διευθυντή του συλλόγου.

Στην συνάντηση που είχε με τον τιμ μάνατζερ του Α.Ο Πυλίου, Γιώργο Πίτση έδειξε διάθεση να μάθει περισσότερα για τον σύλλογο τόσο για την ιστορία του όσο και για το γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται ενώ τόνισε ότι θεωρεί ιδανικό προορισμό το νησί μας και άφησε ανοιχτό για συζήτηση το ενδεχόμενο η ομάδα του να έρθει για φιλικές αναμετρήσεις το επόμενο καλοκαίρι.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.