Η παρουσίαση της φιλοσοφίας και των προπονητών στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κω

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου Κως έγινε η επίσημη παρουσίαση της ακαδημίας του συλλόγου με την παρουσία του πρόεδρου της ομάδας, του τεχνικού διευθυντή και τον προπονητών.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Θεοδώρου ο οποίος ευχαρίστησε ονομαστικά τους χορηγούς που βοηθούν την ομάδα, την δημοτική αρχή που “έτρεξε” το παλιό γήπεδο Ανταγόρας και στην συνέχεια παρουσίασε τον Παναγιώτη Πηλιγκό.

Ο κ. Πηλιγκός αρχικά δήλωσε ευτυχισμένος που επιστρέφει ξανά στον σύλλογο αυτήν την φορά ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών ενώ ευχαρίστησε παράλληλα και τα ΜΜΕ για την προβολή των δράσεων της ομάδας. Στην συνέχεια στάθηκε στην φιλοσοφία της ομάδας που δήλωσε ότι σημαντικό είναι ότι αυτό που θέλουμε είναι τα παιδιά που έρχονται και να χαίρονται το ποδόσφαιρο.

Να έχουμε μικρές ομάδες όταν κάνουμε παιχνίδια για να έρχονται τα παιδιά σε επαφή με την μπάλα πολλές φορές. Να παίζουν τα παιδιά 4 εναντίον 4 για να το χαίρονται περισσότερο και να έρθουν σε μια καλή επαφή με το άθλημα. Με τα μεγάλα γκρουπ δεν χαίρεται κανείς και τα παιδιά θα θέλουν να φύγουν γιατί δεν θα περνάνε καλά

Η διοίκηση είναι κοντά μας σε ότι αφορά το υλικό, μας τα παρέχουν όλα και με το παραπάνω. Μακάρι να είχε η ομάδα και το δικό της γήπεδο. Ευτυχώς εδώ μετά από προσπάθειες πολλών χρόνων θα έχουμε σύντομα την ευκαιρία να αγωνιστούμε στο παλιό γήπεδο Ανταγόρας και έτσι έχουμε φτάσει να έχουμε γήπεδα και πρέπει να ευχαριστήσουμε την δημοτική αρχή.

Άμεσος συνεργάτης μου είναι ο Σπύρος Οχτάρας και συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στην προηγούμενη ομάδα. Μαζί σχεδιάζουμε πράγματα και εγώ είμαι ήσυχος όταν έχω έναν τόσο καλό συνεργάτη.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε τους δικούς μας προπονητές αφού και οι 3 παρακολοθούν ένα σεμινάριο για το UEFA D’ και θα τους βοηθήσουμε να είναι σωστά επιμορφωμένοι

Χρήστος Κουβαράς (Κ14) , Πολύμερος Αποστόλης (Κ10, Κ8), Σαπουνίδου Ζωή (Κ6) είναι οι τρεις άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις μικρές ηλικίες του συλλόγου ενώ ο Γιάννης Αλεξούδης είναι ο προπονητών τερματοφυλάκων. Έχουν διάθεση, όρεξη για να προσφέρουν στην ομάδα.

Σε ερώτηση εκπροσώπων του τύπου είπε ότι σκέφτομαι την ημέρα του γονέα που θα μπορεί να υπάρχει μια καλύτερη επαφή με τους γονείς και να νιώθουν πιο κοντά στον σύλλογο ενώ παρότι περάσαμε όλη αυτήν την διαδικασία με τον κορονοϊό η προσέλευση είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική ενώ τόνισε στο τέλος ότι η ομάδα θα ζητήσει να πάρει ώρες στο Παλιό γήπεδο Ανταγόρα. 

*Πριν την έναρξη της παρουσίασης έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου για ένα ποδήλατο προσφορά του Στράτου Σερνικού. Τυχερός αριθμός ήταν το Νο. 200 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.