Επαγγελματίας με τον Παναθηναϊκό ο Κυριόπουλος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Το πρώτο μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιριστή του καριέρα έκανε ο 17χρονος μεσοεπιθετικός, Γιώργος Κυριόπουλος (γεννημένος στις 24/08/2004) απ’ την Κω που υπέγραψε χτες επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στους “πράσινους” έχει φανερώσει την ποδοσφαιρική του αξία και ο Παναθηναϊκός θέλησε να τον κρατήσει τόσο αυτόν όπως και άλλα παιδιά της ακαδημίας και να επενδύσει πάνω τους για τα επόμενα χρόνια.

Σαφώς και πρόκειται για μια πρώτη και μεγάλη δικαίωση για το νεαρό αλλά και για τους γονείς, τους προπονητές του και όσους του στάθηκαν για να μπορέσει να φτάσει να κάνει αυτό το “βήμα”.

Η επίσημη ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Γιώργο Κυριόπουλο. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Κυριόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Αυγούστου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2018. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του επιθετικού χαφ.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.