"Κύριοι της επιτροπής διαιτησίας απαιτούμε τον σεβασμό από όλους σας"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Παράπονα για την διαιτησία του Λάζαρου Δουλγέρη έχει η ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας απ' το σημερινό ματς απέναντι στον Διαγόρα Βατίου και ζητάει σεβασμό προς τον σύλλογο.

Αναλυτικά:

Σεβασμός και ποδοσφαιρική παιδεία. Όταν μια ομάδα ξεκινάει απ’τις 05:00 το πρωί για να γυρισει στις 21:00 το βράδυ αφήνοντας πίσω οικογένεια, σπιτι, δουλειά, σχολείο και είναι παρόν με τρέξιμο στην ώρα της όπως οφείλει, έτσι οφείλει και η διαιτησία.

Όταν το παιχνίδι ξεκινάει 20 λεπτά αργότερα με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να φεύγει η φιλοξενούμενη ομάδα χωρίς να προλάβει να κάνει έστω ένα μπάνιο και στο δρόμο να τρέχει να προλάβει το καράβι τοτε κύριοι δεν υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

Όταν ναι η αποβολή παίκτη μας ήταν σωστή αλλά παράλληλα εκτός φάσης υπάρχει βίαιη ενέργεια και αντιαθλητική συμπεριφορά σε παίκτη μας και τιμωρείται με κίτρινη δεν υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ, όταν πραγματοποιείται αλλαγή παίκτη μας γεννηθείς το 2005 και μπαίνει μέσα 2 δευτερόλεπτα πριν βγει ο συμπαίκτης του και τιμωρείται με κίτρινη κάρτα τοτε δεν υπάρχει ούτε ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ούτε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ..

Ως διοίκηση δεν θα ζητήσουμε ποτέ ιδιαίτερη μεταχείριση για την ομάδα μας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως κύριοι της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ τον ΣΕΒΑΣΜΟ από όλους σας, όπως έχετε και τον δικό μας.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.