Στους εκπροσώπους του βορείου συγκροτήματος μίλησε ο Παναγιώτης Διακοφώτης (Video)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021

Στο περιθώριο των κληρώσεων για τα πρωταθλήματα στο βόρειο συγκρότημα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης που έδωσε το παρών μίλησε στους εκπροσώπους των σωματείων αρκετά θέματα.

Τόνισε ότι και φέτος τόσο οι Δήμοι όσο και οι Περιφέρειες έχουν την δικαιοδοσία να ενισχύσουν τα σωματεία, οπότε καλό θα είναι σε συνεργασία να μπορέσουν να βοηθήσουν όσο μπορούν ενώ δήλωσε χαρούμενος για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και με την βοήθεια της Ένωσης για την αναμόρφωση κάποιων γηπέδων.

Είπε χαρακτηριστικά ότι γνωρίζει και μέσα του κ. Νικολή απ’ την Περιφέρεια ότι στο γήπεδο Καλύμνου θα γίνει αλλαγή χλοοτάπητα ενώ σειρά θα πάρουν το γήπεδο Φιλίνος και το γήπεδο Ζηπαρίου.

Στην συνέχεια συνέστησε στα σωματεία να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά με τα δελτία ορισμένου χρόνου που ισχύουν από φέτος ενώ ανακοίνωσε ότι πρόκειται να γίνει σχολή προπονητών στην Κω.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου που πήρε τον λόγο, τόνισε στα σωματεία ότι και φέτος θα ισχύει η έκπτωση μέσω της Blue Star Ferries όπως θα πρέπει η κάθε ομάδα να στείλει ένα e-mail που να αναφέρει τον τρόπο με τον οποία σκέφτεται να διαφημίσει την εταιρεία (ταμπέλα στο γήπεδο, live streaming, κ.τ.λ.). 

Επίσης ζήτησε την βοήθεια των ομάδων σε ότι αφορά τους ορισμούς αφού υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους διαιτητές ζητώντας και απ’ τις ομάδες αν κάποιο παιδί θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο να έρθει σε επικοινωνία με την ΕΠΣΔ.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.