Το ευχαριστώ του Μιχάλη Παρασκευδάκη στο απερχόμενο Δ.Σ, το καλωσόρισμα στο νέο και οι στόχοι της σεζόν

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021

O νέος πρόεδρος της Αναγέννησης Ασφενδιού, Μιχάλης Παρασκευαδάκης θέλησε με επιστολή του να ευχαριστήσει τόσο το απερχόμενο Δ.Σ, να καλωσορίσει τα μέλη του νέου Δ.Σ ενώ έθεσε και τον στόχο της νέας χρονιάς για τους “πράσινους”.

Αναλυτικά: 

Ως νέος πρόεδρος της Αναγέννησης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη διοίκηση για την προσφορά τους και ειδικά τον πρόεδρο Γιώργο Ξενικό, ο οποίος παραμένει κοντά μας προσφέροντας και συμβάλλοντας στο σύλλογό μας. Το απερχόμενο Δ.Σ. της Α.Ο. Αναγέννησης με Γιάννη Καπίρη, Μιχάλη Κιάρη, Μιχάλη Μπαλάσα, Γιώργο Σαμιώτη, Γιώργο Καλοτίνη, Νικήτα Χατζηβασίλη, εκπροσώπησε άξια τον σύλλογο μας. Επίσης, τον γραμματέα μας Διότη Γιώργο για την πολύτιμη βοήθειά του. 

Καλωσορίζω το νεοεκλεγμένο Δ.Σ. της Α.Ο. Αναγέννησης Καραθωμά Κώστα, Χατζηεμμανουήλ Βασίλη, Παπαγγελή Αποστόλη, Σπανό Δημήτρη, Γιμελά Δημήτρη, Παπάζογλου Αλέξη, Μπαλάσα Μιχάλη και τους εύχομαι άξια και δημιουργική θητεία.

Στόχος μας για τη νέα σεζόν είναι η ενίσχυση και η εξέλιξη της Ακαδημίας του συλλόγου μας, καθώς και η αμέριστη βοήθεια στο ανδρικό τμήμα της Α.Ο. Αναγέννησης, το οποίο μετά από 25 χρόνια συμμετέχει φέτος ξανά στην Α' Δωδεκανήσου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές και στους παίκτες για την μέχρι σήμερα πορεία τους. Ελπίζουμε και ευχόμαστε την συμπαράσταση και την υποστήριξη των συμπολιτών μας στο έργο που με χαρά αναλάβαμε.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.