Φιλική ισοπαλία στην Καρδάμαινα (Pics & Video)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Καρδάμαινας, Δόξα και Αναγέννηση Ασφενδιού που προετοιμάζονται για την νέα χρονιά στην Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου (μάλιστα παίζουν μεταξύ τους την 1η αγωνιστική) και ήρθαν ισόπαλες (2-2).

Οι προπονητές των δύο ομάδων δοκίμασαν σχήματα και πρόσωπα, έχοντας απουσίες (αρκετές η Δόξα Καρδάμαινας) αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν σε αρκετούς αθλητές να είναι συνεπείς. 

Η Αναγέννηση έδειξε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ότι είχε διάθεση να κυκλοφορήσει να ψάξει με υπομονή τους χώρους για να απειλήσει ενώ η Καρδάμαινα προσπάθησε στην κόντρα επίθεση να φανεί απειλητική. 

Το σκορ άνοιξε ο Δημήτρης Πης για τους “πράσινους”, η Δόξα Καρδάμαινας έφερε τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος με δύο γκολ του νεαρού Χριστόφορου Κωνσταντινίδη, με τον Καπίρη να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις

Δόξα Καρδάμαινας: Τσαραπατσάνης, Τάλλαρος, Διαμαντής, Χατζηφούντας, Χατζηπαναγιώτης, Μποϊλής Ζ., Φονσέκα, Πης, Σαμαράς, Χατζηαντωνίου, Μποϊλής Μ.

Αγωνίστηκαν και οι: Βρέττης, Κουζούκας, Κωνσταντινίδης, Χατζηγιακουμής.

Αναγέννηση Ασφενδιού: Ήλιος, Ζιώγας, Σωτίρι, Νομικός, Κεφαλιανός Μ., Θεοδώρου Ν., Παπαχαραλάμπους, Σπύρου, Χιούσι, Μπαρδάκης, Πης Δ.

Αγωνίστηκαν και οι: Θωνιάτης, Μαυρίδης, Κουρζής, Παρασκευαδάκης, Καπίρης, Ζαμάγιας.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.