Και επίσημα στην Κ-17 του Ολυμπιακού ο Συλαϊδόπουλος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Χθες

Κάτι το οποίο ουσιαστικά ήταν γνωστό εδώ και καιρό έγινε και πράξη αφού ο "δικός μας" Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ανακοινώθηκε απ' την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον με κάθε επισημότητα την Κ17 των «ερυθρόλευκων».

Ο 42χρονος προπονητής έχει καθίσει ήδη στον πάγκο των Πειραιωτών στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν με τον πλέον επίσημο τρόπο σήμερα την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Να θυμίσουμε πως ο Συλαϊδόπουλος από το 2015 μέχρι τον περασμένο Ιούνιο βρισκόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Ο 42χρονος προπονητής αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Κ17 ενώ τοποθετείται ως επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας «Tomorrow’s Legends».

Ως επικεφαλής του παραπάνω προγράμματος και σε συνεργασία με όλους τους προπονητές, ασχολείται με την εξατομίκευση και την καθημερινή βελτίωση των elite players της ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στο τεχνικοτακτικό κομμάτι ακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από το άθλημα. Έχει καθίσει ήδη στον πάγκο του Ολυμπιακού Κ17 στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετρώντας ισάριθμες νίκες».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.