Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Δόξα Καρδάμαινας (pics)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021

Ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασία της Δόξας Καρδάμαινας για τη νέα χρονιά που θα βρει τον σύλλογο στην Α’ κατηγορία.

Ο Μανώλης Οικονόμου καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές του, τους ευχήθηκε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και τους ζήτησε να είναι όσο πιο τυπικοί μπορούν στις προπονήσεις και να είναι η ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμη. Όλοι είμαστε εδώ γιατί το θέλουμε, γιατί αγαπάμε τόνισε χαρακτηριστικά με την υπόσχεση ότι και ο ίδιος απ’ την πλευρά του θα κάνει ότι μπορεί για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει. 

Τον λόγο εκ μέρους της διοίκησης πήραν και οι Βαγγέλης Μυλωνάς και Ζαχαρίας Μποϊλής που καλωσόρισαν τα νέα μέλη, τονίζοντας ότι όσο περνούν οι μέρες και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν θα υπάρχουν περισσότερες παρουσίες στο γήπεδο. 

Αρκετοί ποδοσφαιριστές απουσίαζαν λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ αναμένεται να υπάρχει και ξεχωριστό πρωινό γκρουπ για να μπορέσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και να παρουσιαστούν έτοιμοι όταν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.