Υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος των ακαδημιών της Α.Ε Κω ο Γιώργος Φυτάς

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021

Η Α.Ε. ΚΩΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φυτά Γεώργιο ως υπεύθυνο του προπονητικού προγράμματος των ακαδημιών της. Έχοντας συμφωνήσει με τους προπονητές που θα απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών, θα ξεκινήσουν άμεσα τις προπονήσεις για να δημιουργήσουν το πλάνο για την νέα σεζόν.

Καλούμε του νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και όσα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα του ποδοσφαίρου να έρθουν την Κυριακή 22 Αυγούστου στο στάδιο ΦΙΛΙΝΟΣ στις 19.00 για μια πρώτη γνωριμία. (Με μεγάλη προσοχή και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα και πρωτόκολλα).

Επίσης ενημερώνουμε την έναρξη της προετοιμασίας για το αντρικό τμήμα της ομάδας την Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 17.30 ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις. 

Tα όσα δήλωσε ο Γιώργος Φυτάς: 

"Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σε ένα τριετές πλάνο πάνω στη ισπανική μεθοδολογία εκπαίδευσης ποδοσφαιριστών. Αυτό θα ξεκινήσει σιγά σιγά με την εκπαίδευση των προπονητών και την ταυτόχρονη αξιολόγηση των τμημάτων. Χρειάζεται χρόνος, υπομονή και όρεξη για δουλειά από όλα τα εμπλεκόμενα μέλη της ομάδας. Το τεχνικό Τιμ, τους μικρούς αθλητές, την διοίκηση μα πάνω απ'όλα τους γονείς. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΑΕΚΩ και του ΑΟ Πυλιου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, αναγνωρίζοντας ότι θα δώσω τα πάντα για να πάνε όλα όπως πρέπει. Οι δύο ακαδημίες θα δουλέψουν στην ίδια μεθοδολογία και ελπίζω ότι θα μπουν οι βάσεις για κάτι σταθερό."

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.