Αναγέννηση Ασφενδιού: «Καλή αγωνιστική σεζόν στην ομάδα μας, ευχαριστούμε το Επαρχείο Κω»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021

Ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή σεζόν στην ανδρική ομάδα και παράλληλα ευχαριστεί το Επαρχείο Κω εξέδωσε η Αναγέννηση Ασφενδιού:

Αναλυτικά: 

Το Δ.Σ. της ΑΟ Αναγέννησης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως χτες 09/08 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα σεζόν σε πολύ ευχάριστο κλίμα και πολύ διάθεση για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ευχή όλων είναι η φετινή σεζόν να είναι γεμάτη υγεία για όλους και να κυλήσει ομαλά σε όλους τους τομείς χωρίς άλλη ταλαιπωρία με τα θέματα της πανδημίας που έχουν ταλαιπωρήσει τα τελευταία δύο χρόνια όλο τον πλανήτη.

Παράλληλα το Δ.Σ του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τους φορείς της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Επαρχείου Κω και κυρίως τον Κ. Γιώργο Χρήστου και όλα τα παιδιά στο επαρχείο της Κω για την άψογη εξυπηρέτηση και βοήθεια που παρέχουν όχι μόνο στην δική ομάδα αλλά σε όλους τους συλλόγους του νησιού με την σύσταση των φακέλων που κατατέθηκαν για την συμμετοχή των ομάδων στο πρωτάθλημα. 

Η συνεργασία και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη σε μια περίοδο που λόγο της πανδημίας αλλά και του αυξημένου φόρτου εργασίας λόγο τουριστικής σεζόν ο χρόνος είναι περιορισμένος για όλους η εξυπηρέτηση και η συνεργασία ήταν άψογη και απαραίτητη. Ευχαριστούμε πολύ.

Το Δ.Σ του συλλόγου ΑΟ Αναγέννησης.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.