Ανανέωσε το τεχνικό του τιμ του ο Α.Ο Πυλίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι ανανέωσε το τεχνικό τιμ του συλλόγου εξέδωσε η ομάδα του Α.Ο Πυλίου.

Αναλυτικά:

Ο ΑΟ Πυλίου Κω, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, την ανανέωση της συνεργασίας με τον πρώτο προπονητή κ. Δημήτρη Χρυσόπουλο, τον γυμναστή κ. Παναγιώτη Κανελλόπουλο, τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Γιάννη Γκίκα, τον ειδικό συνεργάτη τους κ. Γιώργο Πίτση και το φροντιστή μας κ. Ηλία Ζήκα.

Η πολύ καλή δουλειά που έγινε καθ΄ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2020/21, η οποία ολοκληρώθηκε έχοντας παρουσιάσει μια ομάδα πρότυπο εντός και εκτός γηπέδου, τιμώντας το Κωακό ποδόσφαιρο. Η πανηγυρική κατάκτηση της 3ης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα του 8ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος και η εξασφάλιση της θέσης της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Όπως και, η ταύτιση απόψεων, στόχων και αγωνιστικής φιλοσοφίας, ήταν οι λόγοι που συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας μας, εδραιώνοντας έτσι την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό τους.

Ευχόμαστε σε όλους μια επιτυχημένη θητεία. Να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, όντες συνοδοιπόροι όλοι μαζί στο νέο ταξίδι που ξεκινάει..

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται ήδη στο δυναμικό του σωματείου μας.

Η ομάδας βρίσκεται στις θερινές διακοπές, αλλά το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση, σχεδιάζουν καθημερινά τη νέα χρονιά.

Το ΔΣ του ΑΟ Πυλίου Κω

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.