Λόρδος Ήρωνας vol.2

Λόρδος Ήρωνας Λόρδος Ήρωνας Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

«Medium block» και κολώνα στην επίθεση

Επηρεασμένος από την Bundesliga και με στόχο να κρατήσει μπάλα στο επιθετικό τρίτο παρουσιάζεται ο Στάθης Γκουντελίτσας μετά τη δεύτερη καραντίνα. Ανοίγοντας τα χαρτιά του για το νέο πρωτάθλημα, χθες, παρουσίασε στην αρένα του Ομίλου, πλάνο με φορ τον Πασχάλη Τσαγκάρη, σε μια επιτομή της γερμανικής κουλτούρας. Με τον ίδιο τον κόουτς μάλιστα σε ρόλο Σβαϊνστάιγκερ να ρολάρει το πρεσάρισμα στα ¾, δίδαξε την έννοια του «box to box player». 

Με την …ευχή του κυρ Αντώνη

Φορώντας ένα μπουφάν που κουβαλάει πιο πολλές εμπειρίες και από αυτές του άλμπουμ του Νότη (Εμπειριών Συλλέκτης), παρουσιάστηκε ενώπιον του ποδοσφαιρικού λαού ο Μανώλης Θαλασσινός.

Ο λόγος για το θρυλικό Lotto του πατέρα του, Αντώνη Θαλασσινού, με το οποίο έχουν παίξει ουκ ολίγες μπάλες στις ελιές, αλλά και μεγάλωσαν αρκετές γενναίες παικτών του νησιού.

Σόλο καριέρα ο Ανάργυρος

Με φόρμα του Α.Ο Πυλίου παρέλασε χθες στον αγωνιστικό χώρο ο Ανάργυρος Πλατέλλας. Η είδηση ωστόσο έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο βραχύσωμος δεξιός αμυντικός έκανε εμφάνιση …ασυνόδευτος. Το έτερον ήμισυ στις ποδοσφαιρικές και μη εξορμήσεις, ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης, απουσίαζε τόσο από το πλάι του φίλου του, όσο και από τις υποχρεώσεις της Χαβαλένθια στο πρώτο ημίχρονο.

Φήμες λένε ότι ο Άλεξ έχει …μπλέξει άσχημα εδώ και καιρό, με την ευθύνη να βαραίνει αιθέρια ύπαρξη με ποιότητα και τακτική αντίληψη.

Τον είχαν «αλυσοδεμένο»

Αυτοί οι κανόνες ότι απαγορεύονται τα τάκλιν στο 8 εναντίον 8, είναι ωμός ρατσισμός όταν σε αυτά τα ματς υπάρχει ο Γιώργος Γούλας. Το …μπουλντόγκ ήταν έξω από τα νερά του με αυτό τον περιορισμό, και αυτό αποτυπώθηκε στην εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε. 

Ευτυχώς που επιτρέπονται τουλάχιστον οι μεγάλες μπάλες και ο Γιώργαρος βρήκε παρηγοριά. Η ταμπέλα του «TEN PIN» στο «Ανταγόρας», έζησε χθες ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Έγινε …Λούης

Την ποιότητα, την ταχύτητα και την τεχνική του σε μία φάση «έκλεισε» ο Γιώργος (Λούης) Θεοδώρου. Η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί στιγμιότυπο μιας πιρουέτας σπάνιας ομορφιάς. Όποιος ήταν εκεί και έχει μάτια, είδε. Μανούσογλου, Χρυσόπουλος, Σταμάτης, Γκουντελίτσας (ήταν εκεί) και οι λοιποί «επιστήμονες», αποτελούν εγκληματίες κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, αφήνοντας αυτό το διαμάντι ακατέργαστο και αναξιοποίητο. 

Λούη, στα δικά μας τα μάτια, είσαι γίγαντας.

Λόρδος Ήρωνας

Λόρδος Ήρωνας

Ιδέες, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μπινελίκια, κουσκουσάκια... Περιμένω τα μηνύματα σας στο [email protected]