"Σας ευχαριστώ για όλα, να συνεχίσει ο κόσμος να στηρίζει τον Α.Ο Πυλίου με πάθος"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε πριν 10 μέρες

Ο Κώστας Χειμωνέττος ήταν απ' τους ποδοσφαιριστές που βοήθησε τα μέγιστα τον Α.Ο Πυλίου και θέλησε με ένα προσωπικό του μήνυμα να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν στην παρουσία του στους "βυσσινί".

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΑΟ Πυλιου κύριο Κεφαλιανο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε καλώντας με να βοηθήσω στην προσπάθεια της ομάδας ώστε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και στην συμφωνία που κάναμε.  Ηταν κύριος και με το παραπάνω.  Τον προπονητή της ομάδας που πήρε το ρίσκο καθώς δεν ήμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω της απραξίας για αρκετούς μήνες παρόλα αυτά μου έδειξε εμπιστοσύνη και στο τέλος κάναμε κάτι καλό.

Τον γυμναστή της ομάδας κύριο Κανελοπουλο που από την πρώτη μέρα έπεσε πάνω μου για να με φέρει στο επιθυμητό επίπεδο και κατάλαβα ότι είναι εξαιρετικός στη δουλειά του με το γρήγορο αποτέλεσμα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου όπως τον κύριο Ζαμαγια και τον κύριο Χατζηβασίλη  που μου έδειξαν την αγάπη τους από την πρώτη μέρα. Τον φροντιστή Κύριο Ζηκα Ηλία και φυσικά τους αγαπημένους μου συμπαίκτες που με αγκάλιασαν από το λιμάνι . 

Θέλω να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλο το Νησί της Κω ήταν 2 μήνες που θα τους θυμάμαι για πάντα. Θέλω να πω στον κόσμο του Α.Ο Πυλίου να συνεχίσουν να στηρίζουν με αυτό το πάθος και όρεξη την ομάδα γιατί πραγματικά έχει όλα τα φόντα να κοιτάξει και να σταθεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες!!! Δεν θα πω αντίο γιατί η ζωή ειναι απρόβλεπτη... Σας ευχαριστώ»

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.