Συνεχίζει την προετοιμασίας της η γυναικεία ομάδα του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε πριν 13 μέρες

Την τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας της διανύει η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, μετά από 7 μήνες απραξίας λόγω της πανδημίας και του lockdown που επιβλήθηκε σε όλη την χώρα.

Τα κορίτσια ενθουσιασμένα πάτησαν χορτάρι ξανά μετά από αρκετό καιρό με την ευχή να μην ξανακλείσουν τα γήπεδα και να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που πραγματικά τους στέρησαν, να παίζουν ποδόσφαιρο. Όλες οι προπονήσεις γίνονται αυστηρά και σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τον Covid 19. Πρωτάθλημα δεν θα υπάρξει και δίνεται η ευκαιρία να γίνονται παράλληλα με τις προπονήσεις και κάποιες δοκιμές νεαρών κοριτσιών που πραγματικά θέλουν να παίζουν ποδόσφαιρο, ώστε να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας για την νέα σεζόν. 

Οι προπονητές της ομάδας απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλα τα κορίτσια της Κω να μεταβούν στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ψαλίδι και να προπονηθούν, ώστε να γίνουν επίσημα μέλη της ομάδας και να παίξουν ποδόσφαιρο σε οργανωμένο σωματείο. Οι προπονήσεις και οι δοκιμές θα γίνονται για όλο τον Ιούνιο κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρες 18:00-20:00. 

Ρεπορτάζ: Στέργος Χατζηστέργου

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.