Ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών ο Α.Ο Πυλίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε πριν 8 μέρες
Ανακοίνωση με την οποία καλωσορίζει πέντε ποδοσφαιριστές και παράλληλα ευχαριστεί τις ομάδες τους για την συνεργασία εξέδωσε η ομάδα του Α.Ο Πυλίου.
 
Αναλυτικά:
 
Το καλοκαίρι που μας πέρασε και ενόψει της συμμετοχής του ΑΟ Πυλίου Κω στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ελλάδος, θέσαμε ως μια από τις προτεραιότητες μας, τη διατήρηση και την ένταξη ταλαντούχων και φιλόδοξων ποδοσφαιριστών του νησιού μας στο έμψυχο δυναμικό του σωματείου. Στοχεύοντας τόσο στην αξιοποίηση, όσο και δίνοντας «βήμα», στην ανάδειξή τους στα γήπεδα των Εθνικών Κατηγοριών.
Η προσπάθεια υλοποίησης αυτού του πλάνου, δεν θα είχε αντίκρισμα χωρίς τη συμβολή των υπολοίπων σωματείων του νησιού μας, όπου η συνεργασία τους με εμάς υπήρξε υποδειγματική. Άλλωστε αυτός είναι ο δρόμος για να επιτευχθεί ο κοινός στόχος της προαγωγής του Κωακού ποδοσφαίρου.
Έχοντας βάλει τις βάσεις το καλοκαίρι και δεδομένου ότι οι ομάδες δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στις τοπικές κατηγορίες, συνεχίζουμε στην πορεία που έχουμε χαράξει.
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε, από το σωματείο ΑΣ ΔΟΞΑ Καρδάμαινας, την παραχώρηση των αθλητών:
1. Μιαούδη Ευαγγέλου, τερματοφύλακα.
2. Ατσαλάκη Μάριου, αμυντικού.
3. Μυξολούφη Ιωάννη, αμυντικού.
Και, από το σωματείο ΑΟ Αναγέννηση Ασφενδιού, την παραχώρηση των αθλητών:
1. Ρήγα Χρήστου, μέσου.
2. Hysi Miklovan, αμυντικού.
Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και δυνατοί. Να εκπληρώσουν κάθε τους όνειρο και μαζί με τους συμπαίκτες τους, να πετύχουν τους συλλογικούς στόχους του ΑΟ Πυλίου Κω.
Ευχαριστούμε θερμά τα σωματεία ΑΣ ΔΟΞΑ Καρδάμαινας και ΑΟ Αναγέννηση Ασφενδιού και, δηλώνουμε συνοδοιπόροι σε κάθε προσπάθειά τους, που στοχεύει στην πρόοδο των αθλητών των σωματείων μας και του νησιού μας.
Το ΔΣ του ΑΟ Πυλίου Κω
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.