Ανεβάζει ρυθμούς ο Α.Ο Πυλίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε πριν 14 μέρες

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει σιγά σιγά ο Α.Ο Πυλίου που προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Καραβά το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην επανέναρξη της Γ' Εθνικής απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του Πειραιά. Μάλιστα οι "βυσσινί" θα έχουν και στην συνέχεια μια δύσκολη εβδομάδα αφού μετά τον Καραβά θα υποδεχτούν τον Πυθαγόρα Σάμου για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής ενώ στην συνέχεια θα έρθει στο Πυλί ο Αιολικός.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθεια της για να αποκτήσει τον Μανώλη Χατζηφούντα απ' τον Άρη Αρχαγγέλου μετά και την παράταση των μεταγραφών ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανακοινωθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής για την μεσοεπιθετική γραμμή του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Χρυσόπουλος έχει πλέον όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του αφού και ο Βησσαρίων Πης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.