Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Σωτήρη Μαραγκού

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021

Ένας άνθρωπος που άφησε το στίγμα του τόσο στον πολιτισμό όσο και στον αθλητισμό δεν είναι πια στην ζωή. Ο Σωτήρης Μαραγκός έφυγε από την ζωή σε ηλικία 72 ετών αφήνοντας πίσω του αρκετά επιτεύγματα τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην πολιτική, στην κοινωνική αλλά και στην αθλητική του πορεία.

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις

ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου και πρώην Προέδρου του σωματείου της δύναμης της ΕΠΣΔ «ΝΙΚΑΓΟΡΑ ΚΕΦΑΛΟΥ», Σωτήρη Μαραγκού, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Δόξα Καρδάμαινας

Η αθλητική οικογένεια της Δόξας Καρδάμαινας εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον χαμό του Σωτήρη Μαραγκού. Ένας άνθρωπος που προσέφερε από όποιο μετερίζι και αν χρειάστηκε δεν είναι πια κοντά μας. Καλή δύναμη στους οικείους και στην οικογένεια του. 

Αντίμαχος

Η ομάδα του Αντίμαχου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό του Σωτήρη Μαραγκού. Προσέφερε τα μέγιστα από όποιο πόστο και αν υπηρέτησε την πολιτική και τον αθλητισμό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάσει. 

Α.Ο Πυλίου

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟ Πυλίου Κω, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του Σωτήρη Μαραγκού. Ενός ανθρώπου, που τίμησε με το ήθος, την ειλικρίνεια και τη ξεχωρίστη του αμεσότητα, τόσο τα κοινά του τοπου μας, όσο και τον αθλητισμό του νησιού μας.

ΠΑΟΚ Κω

Δια της παρούσης επιστολής μας επιθυμούμε να σας συλλυπηθούμε για την απώλεια του εκλεκτού μέλους της αθλητικής κοινότητας του νησιού μας Σωτήρη Μαραγκού με την μεγάλη προσφορά στα κοινά και τον αθλητισμό!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Εκ μέρους του ΠΑΟΚ ΚΩ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΖΟΓΚΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΙΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.